Witam serdecznie. Jestem załamany swoim stanem chorobowym. Od 5 miesięcy cierpię na bule kręgosłupa i i przerażający bul kulszowy w nogach- pierw w prawej nodze a od 2 miesięcy także w lewej nodze co mam zrobić i gdzie lub do kogo się udać by mi ktoś pomógł,czy jest możliwe wyleczenie proszę o informacje na mail: andrzej.t57@interia.pl Z góry serdecznie dziękuje za pomoc.
Witaj
Pewnie ze ci pomozemy. Musisz poszukac osteopaty w obszaze gdzie mieszkasz i spotkac sie z nim osobiscie. Niestety niemoge pomoc z adresem bo nieznam nikogo w twojej okolicy. Poszukaj na google itp.
Pozdrawiam
Wysłany: Pon 08 Lut, 2010 06:04 Can't get rid of icon on desktop?
I already unistalled my avast anti virus software I even use and unistaller software to delete it and I also tried using control panel...but it is still ther...everytime I started the computer a window will open and said avastblahblah has stop working...and that makes my computer to work slow.. any Idea how to stop this hydroxycut reviews
Jondar [Usunięty]
Wysłany: Sro 24 Lut, 2010 13:13 System Idle Processes... What is my computer dreaming about?
if so what soft wear should i get to prevent a virus unlock iphone 3g
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum